Τρίτη 25 Αυγούστου 2009




ΑΙΣΧΟΣ . . . . ΝΤΡΟΠΗ

26 Αυγούστου είναι η τοπική εορτή του χωριού μου...του Αγίου Αδριανού, του Δήμου Νέας Τίρυνθας, καθότι σήμερα Αγίου Αδριανού και Ναταλίας.
Δυστυχώς το τέλμα διακατέχει ολο το φάσμα της ανικανότητας ενος Δήμου να κάνει το αυτονόητο.
Τι;
Ενας Δήμος για να είναι επιτυχημένος πρέπει κατά τη γνώμη μου να εχει διασφαλίσει στους πολίτες του τρια πράγματα...νερό πόσιμο...καθαριότητα...αποχέτευση... δηλαδή τα αυτονόητα.
Εμείς ως πολίτες φορολογούμενοι, ως πολίτες του 2009, δεν έχομε τίποτε απο τα ανωτέρω.
Ούτε νερό...ούτε καθαριότητα (πολλές φορές εδω υπάρχουν και κάποια ελαφρυντικά)...ούτε βεβαίως αποχέτευση και απ΄ότι φαίνεται αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός.
Αμφιβάλλω αν οι υπεύθυνοι το έχουν σκεφτεί. Ακόμη κάποιοι απ΄αυτούς δεν ξέρουν τι είναι έργο υποδομής (δυστυχώς ακούστηκε και αυτό στο Συμβούλιο του Τοπικού).
Και καλά ο Δήμαρχος δεν μπορεί να είναι πανταχού παρόν.........εκείνοι οι Αντιδήμαρχοι που τοποθετεί και πληρώνονται απο τα έσοδα του Δήμου (δηλαδή εμάς όλους) δεν βλέπουν τι γίνεται στα Δημοτικά Διαμερίσματα; Βεβαίως και δεν βλέπουν αφού δεν έχουν βγεί ποτέ εξω απο το Δημαρχείο. Κύριοι όταν αποφασίζεις ν΄ασχοληθείς με τα κοινά κατεβαίνεις στο πεζοδρόμιο..δεν κάθεσαι σε χρυσό κλουβί....
Εκει φέρεις κύριε Δήμαρχε και εσυ ευθύνη....τι τους κρατάς μέσα; Τι κάνουν;
Η φωτογραφία που ανεβάζω είναι απο το συντριβάνι που υπάρχει στην κεντρική πλατεία της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. Όπως βλέπετε το σκουπίδι εκεί είναι σε μόνιμη βάση, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα καλάθι. Καλά δεν μιλάμε για παγκάκια... τι είναι αυτό...που χρησιμεύει;

Βεβαίως το συντριβάνι είχε την τιμητική του χθες 23/8 καθώς λόγω της τοπικής εορτής καθαρίστηκε, άπρισαν κάποια πεζοδρόμια κλπ.
Όμως αυτό δεν φτάνει...
Και το άλλο; που το πας. Τα φώτα του Δήμου στην κεντρική εκκλησία δεν είχαν ανάψει χρονιάρα μέρα... εως τις 20.55 μμ.

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ! ! !

Καλά όλοι οι Ε Κ Λ Ε Γ Μ Ε Ν Ο Ι απο κεί πέρασαν για να πάνε εκκλησία (ψηφοθηρία) , δεν είδαν τίποτε; Δεν έπρεπε κάποιος να σκεφτεί οτι «έπρεπε να φωτάει ο τόπος» όπως έλεγαν και οι παλιοί;
ΚΥΡΙΟΙ...τα μεταξωτά βρ@@κι@... θέλουν και επιδέξιους κ...λους.

Για να κλείσω ο ηγέτης πάντα φέρει την ευθύνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: